Ontwerp & Realisatie:
Regenmakers Reclamestudio
Afspraak maken Menu
Als u hecht aan kwaliteit
Lees meer

DUBBELZIJDIG KLEVENDE MONTAGE TAPES

Pilzecker is uw capabele betrouwbare partner voor dubbelzijdige klevende foamtapes voor montage doeleinden. Deze dubbelzijdige foamtapes worden geleverd in zowel spoelvorm als op rollen. Deze buitengewoon succesvol gebleken uitbreiding van ons programma heeft zich inmiddels in korte tijd bewezen in vele toepassingen. Voorbeelden zijn dakdoorzicht constructies, polycarbonaat koepelconstructies en als montagehulp voor het plaatsen van gevelbekleding in de utiliteitsbouw.

Deze positie als nationaal en internationaal betrouwbaar leverancier en producent van dubbelzijdig klevende montagematerialen is bereikt door onze non-conformistische opstelling.

Pilzecker denkt niet in platgetreden paden maar in oplossingen voor uw bevestigingsproblemen. Dat doen wij met de zelfde filosofie als waarmee Pilzecker in de isolatiematerialen groot geworden is. Pilzecker is uitstekend geoutilleerd, produceert een hoge constante kwaliteit, maar verliest geen moment de flexibiliteit en de wensen van de klant uit het oog.

Meer weten

ENKELZIJDIG KLEVENDE ISOLERENDE TAPES

De enkelzijdig klevende tapes worden door Pilzecker al vele tientallen jaren in een uitmuntende, geruisloze kwaliteit geleverd. De conventionele leverbare  PE, PU, en PVC  schuimen en EPDM en neopreen rubbers, worden op het gebied van traditionele sealende en dempende materialen toegepast, bijvoorbeeld als beglazingsband in de beglazingswereld.

Naast traditionele materialen die in bouw gebruikt worden heeft Pilzecker programma haar programma uitgebreid met materialen die alsmaar uitdagender doelen dienen.

Zo vallen tegenwoordig onderstaande specificaties binnen ons assortiment:

  • Open cell sponge rubber met high performance sealing eigenschappen, goed recovery - geen   deformatie, gesloten cellig boven 80 % compressie
  • Silicone gesloten cellig sponge rubber met uitstekende herstel- en sealing prestaties. Bestand tegen hoge temperaturen . Superieur vlamvertragend, doorstaat brandtest UL94 V0 met vlag en wimpel.
  • Microfoam Extreem duurzaam, high impact shock bestendig. Geschikt voor beschermen delicate electronica of b.v. meetinstrumenten.
  • Ceramic isolating Burnstopper:   brandvrij, tempe-ratuursbestendig tot 1200 C .  Toepasbaar in heat wrap en brandvrije constructies.
  • Ceramic isolating expanding burnstopper:  expan-derend door koolstofvulling. Voor afsluiting van ventilerende constructies in geval van brand.
Meer weten

TOEPASSINGEN VAN DE VERSCHILLENDE TAPES

Ontdek voor welke typische toepassingen onze tapes worden gebruikt. Zoals isolatie bij beglazing, gevelbekleding of autospeakers.

Meer weten

Als u hecht aan kwaliteit

In een  tijd waarin milieu en energiebesparing en luchtdichte producten voor de bouw een almaar hogere prioriteit krijgen, is met de uitvinding van het tochtband in de jaren vijftig  door Pilzecker, de basis gelegd voor een ontwikkeling naar de marktleider positie van Benelux op het gebied van zelfklevende isolerende materialen.

Pilzecker onderscheidt zich door technologische voorsprong en knowhow, dit ziet u terug in een uitgekiend programma isolerende materialen voor bouw en industrie.

Pilzecker beschikt over drie grote coating-machines en een uitgebreide dubbelzijdig klevende converting capaciteit, dit door middel van o.a. high velocity traverserende spoelmachines en rollensnijmachines. Tevens heeft Pilzecker een eigen afdeling productontwikkeling en productiecontrole. Deze beschikt over kennis en ruime mogelijkheden om research uit te voeren ten behoeve van nieuwe producten. Daarnaast zet Pilzecker een uitgekiend en dekkend programma aan zelfklevende lijmen en tapes in, in zowel rubber-based hotmelts  als water-based acrylaten. Hiermee kunnen kwaliteits oplossingen aangedragen worden voor de diversiteit aan uitdagingen die in de praktijk voorkomen. Voeg hierbij de efficiënte organisatie die langs korte lijnen de steeds veeleisender cliëntele met kwaliteit kan bedienen.

Op deze wijze behoudt Pilzecker zijn leidende positie en is zij uitgerust voor de toekomst!

Hans Pilzecker
DirecteurKlik hier om vrijblijvend een offerte aan te vragen voor zelfklevende isolatiematerialen of tapes.


Klik hier om voor het overzicht van de verschillende downloads van Pilzecker's Industrie.

Pilzecker's Industries

Willem Alexanderstraat 11
6691 EE Gendt, Holland

T. +31 (0)481 421 944
E. info@pilzecker.nl