Ontwerp & Realisatie:
Regenmakers Reclamestudio
Afspraak maken Menu

ACTIE

Ceramic Burnstopper in het standaardassortiment!

Gezien de vele aanvragen voor en de onderscheidende eigenschappen van keramisch band, voegt Pilzecker dit artikel toe aan het standaardassortiment. Dit band bestaat uit een brandvrij, temperatuurbestendig isolatiemateriaal opgebouwd uit vezels. De grondstof is tot 1200 graden Celsius in staat de isolerende functie in stand te houden! Door de unieke eigenschappen wordt Ceramic Burnstopper gebruikt in bijvoorbeeld brandwerende constructies in de bouw, industrie en vliegtuigsector. Het band biedt een oplossing bij vraagstukken waarbij naast isolatie ook brandwerendheid een eis is. De standaardmaten 3x9 en 4x9 mm, beide in zowel zwart als wit, worden aangeboden op handige rollen van 10 meter lengte met folie afdekking.

Waarschijnlijk heeft u onze prijzen al ontvangen in een eerder bericht. Is dit niet het geval, wilt u een bestelling doorgeven of heeft u vragen over bijvoorbeeld afwijkende maten? Neem dan contact op met ons verkoopteam.

- Temperatuurbestendig
- Flexibel en veerkrachtig
- Veilig in de omgang
- Zelfklevend
- Gemakkelijk te verwerken
- Geen grote afnameverplichting
- Scheurbestendig
- Scherp geprijsd

 

LEVERING VANAF WEEK 28Klik hier om vrijblijvend een offerte aan te vragen voor zelfklevende isolatiematerialen of tapes.


Klik hier om voor het overzicht van de verschillende downloads van Pilzecker's Industrie.

Pilzecker's Industries

Willem Alexanderstraat 11
6691 EE Gendt, Holland

T. +31 (0)481 421 944
E. info@pilzecker.nl