Ontwerp & Realisatie:
Regenmakers Reclamestudio
Afspraak maken Menu

NIEUWS

Ceramic Burnstopper: 2 en 5 mm dik nu beschikbaar
 
Ons brandwerende band Ceramic Burnstopper is inmiddels al niet meer weg te denken uit het assortiment. Uit de markt kwam na de introductie al snel het verzoek om ook andere diktes dan 3 en 4 mm te leveren. Vanaf heden is het daarom mogelijk om Ceramic Burnstopper in diktes 2 en 5 mm af te nemen in de kleur wit. Afhankelijk van de behoefte leveren wij rolbreedtes van 9 tot 960 mm. Dit zorgt ervoor dat er een nog betere maatoplossing beschikbaar komt voor de eindgebruiker. Informeer bij uw contactpersoon naar de mogelijkheden!
 
Het band bestaat uit een brandvrij, temperatuurbestendig isolatiemateriaal opgebouwd uit vezels. De grondstof is tot 1200 graden Celsius in staat de isolerende functie in stand te houden! Door de unieke eigenschappen wordt Ceramic Burnstopper gebruikt in bijvoorbeeld brandwerende constructies in de bouw, industrie en vliegtuigsector. Het band biedt een oplossing bij vraagstukken waarbij naast isolatie ook brandwerendheid een eis is. De standaardmaten worden aangeboden op handige rollen van 10 meter lengte met folie afdekking.
 
VERWERKINGSTIP: MATERIAAL IN PAKJES
 
Veel schuimband wordt geleverd per set van bijvoorbeeld 5 rollen in een gesealde folie. Hierbij is het handig om het pakje te openen in het kokergat en de rollen vervolgens vanaf de kern af te wikkelen. Door op deze manier te verwerken blijft de verpakkingsfunctie intact tot de laatste rol. Een ander bijkomend voordeel is dat bij materialen met een afdekking de kans op inscheuren aanzienlijk afneemt.
 
SLUITINGSDAGEN DECEMBER
 
We mogen nog vele meters maken voordat het jaar er weer op zit, maar nu het alweer november is weten we dat 2019 voorbij vliegt. U heeft op onze orderbevestigingen vast al gezien dat wij in verband met de feestdagen van 23 december tot en met 1 januari gesloten zijn. De laatste bestellingen van dit jaar worden daarom op vrijdag 20 december ingeladen en verstuurd.


Klik hier om vrijblijvend een offerte aan te vragen voor zelfklevende isolatiematerialen of tapes.


Klik hier om voor het overzicht van de verschillende downloads van Pilzecker's Industrie.

Pilzecker's Industries

Willem Alexanderstraat 11
6691 EE Gendt, Holland

T. +31 (0)481 421 944
E. info@pilzecker.nl