Ontwerp & Realisatie:
Regenmakers Reclamestudio
Afspraak maken Menu

Diverse Toepassingen

Pilzecker’s isolatie- en afdichtingsmaterialen fungeren als:

Thermische isolatie

Naast het vertragen van de warmteoverdracht tussen twee ruimtes die gescheiden zijn met een zogenaamde tochtstrip speelt in ruimtes die niet voorzien zijn van isolerende materialen ook het weglekken van warme lucht (tocht) een zeer grote rol in energieverliezen.

Akoestische isolatie

Voor akoestische isolatie van ruimtes die met elkaar in contact staan worden met Pilzecker’s isolatiematerialen zeer goede resultaten behaald. Door zijn structuur sluit het materiaal precies aan op het oppervlak van ruwe muren, vloeren en plafonds.

Trillingsdemping

Onze dempende materialen zijn uitstekend geschikt voor trillingsdemping in machines en constructies.

Uitzetting en krimp

Spanningen in constructies door het optreden van wisselende temperaturen worden geneutraliseerd door toepassing van een absorberende scheiding tussen de constructiedelen.

Chemische isolatie

Bij het monteren van twee verschillende metaalsoorten op elkaar treedt zeer snel corrosie op, zeker in combinatie met vocht. Door de metalen van elkaar gescheiden te houden middels een rubber- of een schuimstansdeel of strip wordt dit voorkomen.

Welk type isolatiemateriaal moet ik kiezen?
De keuze van het type isolatiemateriaal hangt sterk af van de omstandigheden waaronder het materiaal gebruikt wordt. Er kan bijvoorbeeld sprake zijn van grote temperatuurschommelingen, variërende luchtvochtigheid of een chemisch agressief milieu. Onder andere de keuze voor binnen- of buitengebruik heeft grote invloed op het te gebruiken materiaal.

Pilzecker heeft altijd een oplossing op maat voor uw probleem.
Neem gerust contact op voor advies.

 Klik hier om vrijblijvend een offerte aan te vragen voor zelfklevende isolatiematerialen of tapes.


Klik hier om voor het overzicht van de verschillende downloads van Pilzecker's Industrie.

Pilzecker's Industries

Willem Alexanderstraat 11
6691 EE Gendt, Holland

T. +31 (0)481 421 944
E. info@pilzecker.nl