Ontwerp & Realisatie:
Regenmakers Reclamestudio
Afspraak maken Menu

Zelfklevende foamtapes en rubbers

De kernactiviteit van Pilzecker's Industrie is het produceren van zelfklevende materialen. Het productpakket omvat technisch dempende en/of afdichtende producten bestaande uit hoofdzakelijk zelfklevende kunststofschuimsoorten zoals PVC, PE, PU en rubbersoorten zoals Neopreen en EPDM. Ons palet is onlangs uitgebreid met keramische isolatiematerialen die geschikt zijn voor brandwerende constructies. 

 

Pilzecker levert deze materialen in stansvorm en op traverserend gewikkelde spoelen in stripvorm. Die producten worden internationaal breed vermarkt in de bouw, de industrie, de automotive, appliances en technische niches. In de Benelux is Pilzecker al jarenlang marktleider op het gebied van de in de bouw en in de industrie gebruikte zelfklevende tapes.

 

Als custom coater coat Pilzecker projectmatig materialen. Substraten die daarvoor in aanmerking komen zijn papier, folie, textiel en nonwovens zoals bijvoorbeeld vilt. Hier zijn grote successen in de sign- en technische nonwovenmarkt mee geboekt door het leveren van kwaliteitsresearch en een kwaliteitsproduct. Door onze deskundigheid, logistieke vermogens, capaciteit en werklust zijn wij een betrouwbare partner.

 

Pilzecker blijft op koers en behoudt de leidende rol door innovatief in beweging te blijven. Daarbij worden we geleid door de wensen van U, onze klant.

 Klik hier om vrijblijvend een offerte aan te vragen voor zelfklevende isolatiematerialen of tapes.


Klik hier om voor het overzicht van de verschillende downloads van Pilzecker's Industrie.

Pilzecker's Industries

Willem Alexanderstraat 11
6691 EE Gendt, Holland

T. +31 (0)481 421 944
E. info@pilzecker.nl