Ontwerp & Realisatie:
Regenmakers Reclamestudio
Afspraak maken Menu

Maatschappelijk verantwoord produceren

 

Pilzecker’s Industrie schenkt aandacht aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. De pijlers ‘people, planet & profit' staan bij ons hoog in het vaandel. Naast het maken van winst zoeken wij naar manieren om onze processen duurzamer uit te voeren. Wij streven naar een minimale belasting voor mens en milieu. Het zoeken van slimme oplossingen die onnodige omgevings- of milieubelasting wegnemen staat bij ons centraal.

 

Papiergebruik

Pilzecker streeft ernaar om het papiergebruik binnen ons bedrijf te verminderen. Dit zit hem vooral in het digitaliseren van zaken die vroeger op papier werden gedaan. Voor het papier en karton wat nog wel noodzakelijk is wordt gebruik gemaakt van recycling.

 

Reductie van afvalstoffen

Bij Pilzecker Industrie werken wij zowel met chemische stoffen en lijmen als met kunststoffen. Een slechte omgang met deze stoffen kan leiden tot milieubeschadiging. Ons inkoopbeleid en productiepark zijn erop gericht om in ons productieproces zo min mogelijk afvalstoffen achter te laten. Naast dat afval ons geld kost, is het ook slecht voor het milieu. Net als het papier en karton worden onze afvalstoffen gerecycled. Ook hebben wij verantwoorde manieren om deze stoffen af te voeren.

 

Energiebesparing

Wij zijn al even bezig met het besparen van energie. Zo is ons volledige kantoor en productiepand voorzien van ledverlichting.Klik hier om vrijblijvend een offerte aan te vragen voor zelfklevende isolatiematerialen of tapes.


Klik hier om voor het overzicht van de verschillende downloads van Pilzecker's Industrie.

Pilzecker's Industries

Willem Alexanderstraat 11
6691 EE Gendt, Holland

T. +31 (0)481 421 944
E. info@pilzecker.nl