Ontwerp & Realisatie:
Regenmakers Reclamestudio
Afspraak maken Menu

Visie

In een  tijd waarin milieu en energiebesparing en luchtdichte producten voor de bouw een almaar hogere prioriteit krijgen, is met de uitvinding van het tochtband in de jaren vijftig  door Pilzecker, de basis gelegd voor een ontwikkeling naar de marktleider positie van Benelux op het gebied van zelfklevende isolerende materialen.

Pilzecker onderscheidt zich door technologische voorsprong en knowhow, dit ziet u terug in een uitgekiend programma isolerende materialen voor bouw en industrie.

Pilzecker beschikt over drie grote coating-machines en een uitgebreide dubbelzijdig klevende converting capaciteit, dit door middel van o.a. high velocity traverserende spoelmachines en rollensnijmachines. Tevens heeft Pilzecker een eigen afdeling productontwikkeling en productiecontrole. Deze beschikt over kennis en ruime mogelijkheden om research uit te voeren ten behoeve van nieuwe producten. Daarnaast zet Pilzecker een dekkend programma aan zelfklevende lijmen en tapes in, in zowel rubber-based hotmelts  als water-based acrylaten. Hiermee kunnen kwaliteitsoplossingen aangedragen worden voor de diversiteit aan uitdagingen die in de praktijk voorkomen. Voeg hierbij de efficiënte organisatie die langs korte lijnen de steeds veeleisender cliëntele met kwaliteit kan bedienen.

Op deze wijze behoudt Pilzecker de leidende positie en is zij uitgerust voor de toekomst!Klik hier om vrijblijvend een offerte aan te vragen voor zelfklevende isolatiematerialen of tapes.


Klik hier om voor het overzicht van de verschillende downloads van Pilzecker's Industrie.

Pilzecker's Industries

Willem Alexanderstraat 11
6691 EE Gendt, Holland

T. +31 (0)481 421 944
E. info@pilzecker.nl